افزایش مرگ کودکان و مرگ ناگهانی خردسالان در انگلیس
نوشته شده توسط : ادمین

 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، پژوهشگران دانشگاه بریستول اعلام کرد شمار مرگ کودکان و نیز مرگ ناگهانی کودکان در این کشور، رو به افزایش و با فقر در جوامع این کشور مرتبط است.

 

نتایج منتشر شده این پژوهش نشان می‌دهد شمار مرگ کودکان، به علت ضربات و نیز مرگ ناگهانی بدون توضیح، پارسال در انگلیس افزایش یافت که نشانگر اثر فقر بر سلامت کودکان این کشور است.

 

در بررسی پژوهشگران دانشگاه بریستول، همه مرگ‌های کودکان در فاصله سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ بررسی و معلوم شد در جریان همه گیری ویروس کرونا، به علت کاهش بیماری‌های عفونی، شمار مرگ کودکان در انگلیس کم شد، اما اکنون این تعداد، به پیش از آغاز کووید بازگشته است. این پژوهشگران گزارش داده اند شمار مرگ کودکان در پی ضربات، ۳۲ درصد و شمار مرگ بدون توضیح و ناگهانی نوزادان و خردسالان در انگلیس، ۱۳ درصد پارسال، در مقایسه با سالیان پیش از آغاز همه گیری کووید، افزایش یافته است.

 

بیشتر بخوانید : برگزاری مراسم هفتم

 

پروفسور کارن لویت (Karen Luyt)، مدیر برنامه‌های "بایگانی ملی مرگ کودکان" (National Child Mortality Database) انگلیس که در دانشگاه بریستول فعال است می‌گوید این آمار، نخستین نشانه از مرگ کودکان در خانوار‌هایی است که با بحران گرانی هزینه‌های زندگی روبرویند.

 

منظور از مرگ‌های ناگهانی و بدون توضیح، مرگ‌هایی است که در زمان ثبت گواهی فوت، علت مشخصی برای ان ارائه نمی‌شود، اما بعدا ممکن است مشخص شود مثلا به علت ایست قلبی، عفونت یا حمله آسم، روی داده است.

 

مرگ‌های بدون توضیح خردسالان، از مرگ ناگهانی کودکان متفاوت است، زیرا درباره مرگ‌های ناگهانی، حتی پس از آزمایش‌های پسامرگ، از جمله کالبدشکافی نیز علت مرگ، روشن نمی‌شود.

 

براساس گزارش پژوهشگران دانشگاه بریستول، کودکان انگلیسی که در گروه مرگ ناگهانی قرار می‌گیرند، اغلب در خانوار‌های فقیرند. در این گزارش آمده است شمار مرگ ناگهانی کودکان در فقیرترین خانوار‌های انگلیسی، ۴ برابر بیش از خانوار‌های کم‌تر فقیر در این کشور است.

 

آمار موجود تا ماه مارس ۲۰۲۲ در دست است و با توجه به افزایش شدید عفونت‌ها در زمستان امسال و نیز بحران گرانی‌ها در انگلیس، انتظار می‌رود شمار مرگ کودکان در این کشور افزایش یابد.

 

به نوشته گاردین، پروفسور مونیکا لاکهانپاول (Monica Lakhanpaul)، استاد دانشگاه لندن که درباره اثر بی خانمانی بر سلامت کودکان بررسی می‌کند می‌گوید رابطه میان مرگ کودکان و فقر، کاملا اثبات شده و این آمار، نتیجه "فاجعه بار" افزایش فاصله طبقاتی در این کشور است. وی می‌افزاید:" هر چه کودک فقیرتر، خطر مرگ بیش‌تر است، اما هیچ کاری صورت نمی‌پذیرد. ما در کشوری ثروتمند زندگی می‌کنیم و این مرگ ها، در پیش چشمان ما روی می‌دهد. به گفته این استاد دانشگاه، سوء تغذیه، خوابیدن والیدن با کودکان در یک جا و سرد بودن خانه ها، سلامت کودکان را به خطر می‌اندازد و آنان را در برابر عفونت ها، ضعیف می‌کند.





:: بازدید از این مطلب : 652
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 دی 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: